ARIERS EN DE EVOLUTIE DER RASSEN - Deel 2
Oorspronkelijk gepubliceerd in november 1988

Het NEO- fascisme en de evolutie der rassen - vervolg

De stoffelijke werelden zijn voortgekomen uit de negatieve Geestsubstantie van de gekristalliseerde ruimte dat alleen aan de dageraad van het Zijn bestond.

Elk deel van ons Stelsel, met een verschillende graad van bewustzijn, wordt met Zijn Bewustzijn doordrongen, in verschillende trillingssnelheden gebracht en is daarom in de verschillende dampkringen of sferen op verschillende wijze samengesteld.

67171988 2412924452119717 1327183008003784704 n

De “ Werelden” kwamen zo tot het bestaan en werden om verschillende doeleinden geschikt gemaakt. Het zijn toestanden van stof van verschillende dichtheid en trillingsmaat., zoals b.v. vloeistoffen, ether, gassen en vaste stoffen in onze stoffelijke wereld.

Dit alles werd niet van het ene op het andere moment geschapen, maar zoals een spin haar web draad na draad weeft, zo schiep Onze Vader de ene wereld na de andere in Zichzelf, naarmate er in het ontwikkelingsplan aan nieuwe voorwaarden behoefte is.

Eerst werden de hoogste werelden geschapen (de etherische Hemelgebieden ). Dit heeft tot doel om het leven der involutie langzaam tot steeds dichter wordende stof te brengen totdat het dieptepunt is bereikt en dan weer langzaam omhoog te voeren tot het hoogste punt.

Vanuit het dieptepunt naar het hoogtepunt toe wordt dan weer de ene wereld na de andere wereld ontvolkt en lost op.