Pencak Silat

De Pencak Silat school�Satria Arts�in Londen geeft les gegeven in de oude en authentieke Martial Arts Pencak Silat, traditionele Indonesische dans en yoga. De school is mede opgericht door oud-leerlingen van Sat Guru Ma Prem en staat nu onder leiding van�Stevin Benitez en zijn vrouw Laarni Benitez. Steve en Laarni zijn nauw verbonden met Stichting de Pyramide en�E.E.G. de Sphinx.

De wortels van�Satria Arts�liggen in de Vedische cultuur. Het is de kunst van de Satria, een verzameling van de authentieke Zuid-Oost-Aziatische 'Warrior’�Kunsten. Satria Arts werd ge�nspireerd door de leringen van Sat Guru Ma Prem (1936-2012) en de passie, de toewijding en het onderzoek van Steven Benitez.�Door hun leraar-leerling relatie onstond de Satria Fighting Arts en Satria Yoga syllabus. Het duurde 10 jaar om het fundament te leggen voor Satria Fighting Arts en nog eens 2 tot 3 jaar voor de Satria Yoga.�

In 2003 opende Steven Benitez de EastWest Studios. Een Academie voor Satria Arts, dans, yoga en fitness. Het stond bekend als het�‘Huis van Satria Fighting Arts' en mensen kwamen uit verschillende delen van de wereld om zich hier te ontwikkelen.

Meer weten over Pencak Silat, ga dan naar de�Satria�site

Eens per jaar neemt Steven een aantal door hem opgeleide docenten mee naar Oud-Beijerland om hen onder begeleiding van de Sphinx meer kennis te laten nemen van de aloude Esotherische wetten�In 2014 maakte we een reportage van dit bezoek.

IMGP7509bwIMGP7575bwIMGP7598bwIMGP7680bwIMGP7778bwIMGP7899bwIMGP7996bw

�2019 Stichting de Pyramide | Langeweg 12 | 3262 LE Oud-Beijerland | Tel: 0186 - 84 30 46 |�info@stichtingdepyramide.com